Nieuwe Start Ervaringsdeskundigen Welkom                                    
leaderboard-728x90.jpg
Copyright © 2016-2017 by StudioVBM/Vlaminckx Beheer Media  •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@vlaminckxbeheermedia.nl
Stefan Vlaminckx

Hallo, mijn naam heb je hierboven al gelezen, en op de pagina's ervaringswerk heb je een klein beetje gezien wat ik zoal doe.

Kort vertel ik je hier hoe dat allemaal zo gekomen is.
Heel simpel eigenlijk, ik heb veel meegemaakt in het leven en een groot gevoel voor wat recht en onrecht is. Dat veel meemaken en een erfelijke belasting deden mij rond mijn twintigste in de GGZ belanden. En ik moet zeggen, ik heb er echt geluk gehad. Jarenlang dezelfde behandelaar, nooit echt in de problemen gekomen.
Nu vecht ik voor mensen die in de schulden zitten, vastlopen in een behandeling, of tegen een ander onrecht aanlopen. Dat doe ik niet alleen. Een netwerk vol met mensen die verstand van zaken hebben aangaande diverse werkgebieden ondersteunen mij.
Ik heb de cursus Werken Met Eigen Ervaring afgerond en tevens een cursus schuldhulpverlener volbracht. Ik ben lid van Bonjo en de VVVE, Vakververeniging van Ervaringswerkers
Designed by GOEMO.de
Waar ervaring telt...
Nieuwe Start Ervaringsdeskundigen
Robin Mobile Image Banner 120 x 600
Robin Mobile Image Banner 120 x 600
index ervaringswerk helpdesk organisatie doneren vragen blog wie lidmaatschappen colofon
Wie is wie?
Welkom bij Nieuwe Start Ervaringsdeskundigen. Voor multimedia alsmede beveiliging, tracking, analyse en zo nog wat mogelijkheden, plaatsen wij cookies. En gewoon om te plagen en vervelen, want je zit hier nu toch al een tijdje te lezen. Zie ook onze algemene voorwaarden.