Nieuwe Start Ervaringsdeskundigen Welkom                                    
leaderboard-728x90.jpg
Copyright © 2016-2017 by StudioVBM/Vlaminckx Beheer Media  •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@vlaminckxbeheermedia.nl
index ervaringswerk helpdesk organisatie doneren vragen blog wie lidmaatschappen colofon
Zorgmijden

Wat doe je als je dakloos, zorgmijdend, een aantal beperkingen hebt en ook nog een flink trauma hebt opgelopen? Dan kom je op een dag een er varingsdeskundige tegen die wel heil ziet in het vooruit helpen van een kerel als jij..

Niet dat dat gemakkelijk gaat, je loopt constant tegen hindernissen en tegenwerking op, en daar heb je gewoon het geduld niet voor.

Jouw ervaringsdeskundige wel. Want die kent het klappen van de zweep. Weet redelijk de weg in regeltjesland en zal altijd met jou het gevecht blijven aangaan. Dit doe Nieuwe Start Ervaringsdeskundigen ook voor (ex)gedetineerden en bijvoorbeeld een schuldenproblematiek.
Designed by GOEMO.de
Waar ervaring telt...
Nieuwe Start Ervaringsdeskundigen
Robin Mobile Image Banner 120 x 600
Robin Mobile Image Banner 120 x 600
Ervaringswerk
Welkom bij Nieuwe Start Ervaringsdeskundigen. Voor multimedia alsmede beveiliging, tracking, analyse en zo nog wat mogelijkheden, plaatsen wij cookies. En gewoon om te plagen en vervelen, want je zit hier nu toch al een tijdje te lezen. Zie ook onze algemene voorwaarden.